Cadeau!

Heb je zin om dit jaar zelf enkele originele cadeau’s te maken? Hari Ito kan je daarbij helpen! Op maandagavond 28 november en 5 december  en zaterdag 10 december (voor -en/of namiddag) kan je persoonlijke cadeau’s komen maken.

collage

In deze workshop van één avond of middag maak je één of meerdere items die je naar hartenlust kan personaliseren. Er is keuze uit meer dan 10 projectjes, je kan meerdere keren deelnemen om alles te maken. Sommige projectjes zijn snel af, anderen vragen wat m

eer tijd.

Deze workshop is geschikt voor alle niveau’s, ook de absolute beginner en de ervaren naai(st)er. De workshop kost €35 per keer. De nodige materialen zijn ter plaatse verkrijgbaar, maar je kan ook zelf materiaal meepakken.

 

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@hariito.be. Vermeld wanneer je wil deelnemen. Je krijgt direct een bevestigingsmail (let op je spam filter).

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>