Maatwerk

Op zoek naar een op maat gemaakte bruidsjurk? Misschien wil je graag  een comfortabel zittende BH met de gepaste ondersteuning? Of wil je een perfect passend kledingstuk?

Het kan allemaal! Als jij kan uitleggen wat je wil, maakt Hari Ito het voor jou.

Hoe werkt dat?

Bij de eerste afspraak leg je uit wat je precies wil en krijg je te horen wat de mogelijkheden zijn. Je kan samen met ons stoffen gaan kiezen of wij doen het voor jou doen. Zelf stof liggen? Breng die zeker mee. Na de eerste afspraak worden patronen gemaakt, een toile (proefmodel) gestikt en kan je passen tijdens de tweede afspraak. Vervolgens worden er aanpassingen gemaakt en doorgepast tot alles helemaal naar je zin is. Het model word uitgewerkt in de door jouw gewenste stof en je komt nog een keer passen en de laatste details bespreken.

Wat kost dat?IMG_20161018_164344

De prijs van maatwerk hangt erg af van het model (veel zakken, splitten, ‘speciallekes’) en het aantal aanpassingen dat er nodig zijn. Een eenvoudige rok kan al vanaf €65, voor een basic broek reken je minstens €120. Een trenchcoat zoals op de afbeelding kost €600.

Lingerie op maat start vanaf € 170, exclusief stoffen en kant. Slipjes worden op maat gemaakt vanaf €30. Een body in gedachte? Dat kan vanaf €150, afhankelijk van het model.

Maar de grote verassing zit bij de trouwjurken! Daar waar je in de winkel al snel €2100 kwijt bent aan een aangepaste (dus geen maatwerk) trouwjurk, kan dat bij Hari Ito al vanaf € 700 voor een eenvoudig model!

Hou er rekening mee dat in deze prijzen geen stoffen en fournituren zitten. Verwacht je aan een voorschot van €50 (€150 bij een trouwjurk) bij een akkoord op de eerste afspraak.

Mail voor info en afspraken via hello@hariito.be

Foto’s van afgewerkte stukken vind je op :       https://www.instagram.com/hari.ito_tailoring/